Z metodo skritega nakupa - Mystery Shopping odkrivamo, v kolikšni meri so postopki vaših delavcev skladni s standardi vaše poslovne organizacije.

Cilj pridobivanja podatkov z metodo skritega nakupa je odkriti, na kakšen način vaši delavci pristopajo kupcem in strankam ter ali imajo za to dovolj široko strokovno znanje.

Po podrobni analizi in strokovni obdelavi podatkov se rezultati raziskave skritega nakupovanja uporabljajo izključno za namene pospeševanja prodaje in nudenja čim boljše in kvalitetnejše storitve vašim kupcem in strankam.

Vse DEKRA Mystery Shopping projekte vodimo v skladu z odrebami „Mednarodnega kodeksa za preverbo tržnih in drugih razsikav“, ki sta jih sklenili Mednarodna trgovinska zbornica – ICC in največje svetovno združenje raziskovalcev tržišč – ESOMAR.

 

Zakaj izbrati DEKRA ZAPOSLITEV?

  • Vse projekte skritega nakupovanja izvajamo z lastno spletno aplikacijo DEKRA HR.net.
  • Sodelujemo z izobraženimi in preizkušenimi skritimi kupci različnih profilov, ki prihajajo iz vseh večjih krajev v Sloveniji.

  • Vašemu podjetju nudimo možnost sodelovanja na  regionalni ravni in sicer: Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina in Črna Gora.